Wie ben ik?

Hallo! 

Ik ben Loesje Eben, happily married, mama van drie prachtige zonen en gepassioneerd door sport, fashion, make-up, hairstyling en lifestyle.  In 2012 heb ik beslist om mij volledig toe te leggen op mijn passie’s en ben ik mijn eigen Beautybar gestart in Helchteren.

Ik hou van mijn job en doe er alles aan om helemaal up to date te blijven met de laatste trends en ontwikkelingen.  Hiervoor volg ik op regelmatige basis bijkomende opleidingen en specialisaties. Daarnaast werk ik enkel met de beste producten. Hierdoor kan ik mijn klanten de verzorging en kwaliteit bieden die ze verdienen. 

In mijn Beautybar kan je terecht voor allerlei gezichtsbehandelingen, waxing, brows, nails, wimpers, make-up, manicure, pedicure, (semi-)permanente make up en algemene verzorging.  Momenteel leg ik mij vooral toe op Wimperlifting, Powderbrows en (semi-)Permanente make up.
Maar ook voor andere zaken ben je uiteraard van harte welkom!

Naast mijn Beautybar ben ik ook visagiste en kan je mij inhuren voor de visagie en styling voor fotoshoots en huwelijken of andere feesten. 
Ik zorg er die dag voor dat je er perfect uitziet! Zowel je haar als je make up, opgemaakt en gestyled volgens je eigen wensen steeds met mijn eigen toets zodat jij kan stralen.

Wil je weten waarvoor je terecht kan in mijn Beautybar? 
Neem dan zeker eens een verder kijkje op mijn website.
Wil je mij inhuren voor je huwelijk of voor de styling en/of make up van een fotoshoot? Neem dan zeker contact met mij op.

Mijn gezinnetje